Az országgyűlési választások második fordulója előtt nem véletlen, hogy annyit vitatkoztak arról, vajon jó-e ha a kormányzó párt kétharmados többséget szerez magának? Érvek voltak pro és kontra: mellette szólt, hogy végre olyan egység jöhet létre, amely dinamikusan képes határozott lépéseket tenni a jobblét irányába, míg ellen azt hozták föl, hogy túlságosan nagy hatalmat kaphat így a kormány, és nem lehet majd rá befolyással lenni. Most úgy tűnik, az utóbbi eset jön be.

Forrás: szempont.blog.hu
Feltöltő: peppe
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Egyenlőre menetelnek a saját elképzeléseik után.
Én nem azt a "2/3"-ot hibáztatom, aki többségbe juttatta őket, hanem azt a kb 4,5 milliót,
akik nem mentek el szavazni, mert azok juttatták őket a túl nagy hatalomhoz!
Atomqkac azaz EbUraFakó
Közömbösség?....Letargia?.....Minden mindegy?.......Szarnak a fejünkre?.....IGEN! Akik nem mentek el szavazni, mind beleesnek valamelyik kategóriába! Csak a z a gond, hogy most már késő!
Vajon miért gondolták a fityisz szavazók, hogy amit az előző négy alatt nem tudtak (vagy inkább nem akartak) megoldani, az most, sokkal nehezebb körülmények között sikerül?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.