Bár az államfő szeretné belefoglaltatni az új alaptörvénybe, hogy az állam köteles gondoskodni a magyar nyelv megóvásáról és ápolásáról, a parlament alkotmány-előkészítő bizottságának októberben megküldött, Schmitt Pál által jegyzett javaslatcsomag hemzseg a helyeírási hibáktól. Kigyűjtöttünk néhányat.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
51kacsa
@nyanya001: Valószínű, hogy nem saját maga pötyögte a gépbe ezt a szöveget. Nagy antitalentum lehet bárki volt. Még én is tudom, hogy van helyesírás figyelő a gépen. Viszont valaki annyira hülye legyen, hogy átolvasás nélkül, vagy korrektúra nélkül elengedi a cuccot a világba. Nagy marhára vall. De az tény, hogy korrepetálni kell vele magyarból, mert ez kész bukovári.
luciferi
@51kacsa: a Schnitt nyilatkozata, Tv2, kb 1 éve: a nagyszüleim még magyarul sem tudtak!
Mondta ezt nagy magyaros mellényben! Akkor meg mi a túrót lehet várni tőle??
Nem összetévesztendő ez a kis jószág a 48'-as tábornokokkal, akiknek nagy részük szintén nem tudott magyarul. Na de hol van ez a jószág azokhoz az emberekhez??
Mert azok emberek voltak, ezzel a segfejjel szemben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.