Bár az államfő szeretné belefoglaltatni az új alaptörvénybe, hogy az állam köteles gondoskodni a magyar nyelv megóvásáról és ápolásáról, a parlament alkotmány-előkészítő bizottságának októberben megküldött, Schmitt Pál által jegyzett javaslatcsomag hemzseg a helyeírási hibáktól. Kigyűjtöttünk néhányat.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
sasi1115
Szégyen, hogy pont egy ilyen témánál nem veszik a fáradságot arra,hogy leellenőrizzék amit írtak. Ehhez nem kell nyelvésznek vagy szakértőnek lenni, csak oda kellene figyelni egy picit. Úgy látszik 2/3-nál ez is belefér. Simán hülyének nézik az embereket és még bele is röhögnek a pofájukba.
Miért nem kérték meg Inkvit hogy lektorálja? 4 diploma azért csak 4 diploma. Hagyja a Fityesz hogy itt alantas témákban lesüllyedjen a kommentezők szintjére, mikor ez lenne a számára megfelelő feladat. Hagyják hogy a tudása az enyészeté legyen. Mert FASZOK. Még ahhoz is ért. És tudja és tudja és tudja.....
vukkocska
Ha már nem tanulták meg, legalább a helyesírás ellenörző programot használhatnák. Nincs benne semmi szégyen, így kiadni valamit sokkal nagyobb bukta. Túrós bukta.
@sasi1115: nem tisztem megvédeni inkvit, de mégis arra kérlek, ne a személyes torzsalkodás szintjére menjünk le. A többiben pedig teljesen igazad van. :)
vukkocska
Jól látok, vagy csak káprázik a szemem? Schmitt Pál kezében egy IGEN feliratú könyv van? Csak nem a 8 évvel ezelőtti kampányban felejtette magánál? (Az MSZP kamapánydala volt, aki esetleg nem emlékszik rá) :)
sasi1115
@vukkocska: Azok után, ahányszor ok nélkül moderáltatott és amiket nekem írt korábban, úgy érzem a leírtak sértőnek egyáltalán nem nevezhetőek és simán belefér. Nem torzsalkodom, csak tudod a stílusát nehezen viselem (töröltetés, kioktatás majd nem válaszolás, konkrétumok gyakori mellőzése stb.), vannak erkölcsi normáim és annak ő nem felel meg. Okos, de nem egyenes. Nyeltem és nyelek eleget ebben az országban, de vannak dolgok amik mellett nem megyek el.
Nem akarok tőle bemásolni ide részleteket, mert csak kivágni tudnék dolgokat, míg a vele kapcsolatos problémám megértéséhez a teljes szöveget érdemes tanulmányozni.
Én is szerepeltem már az ő máshoz intézett kommentjében, így nem érzek ebben semmi kivetnivalót. Sokan pont azért mernek ebben az országban mindent megtenni, mert senki nem szól nekik, hogy amit csinálnak az nem helyes, erkölcsileg vagy emberileg.
De tudod mit, igazad van. Nem torzsalkodom.
csutak
@sasi1115: Nekem könnyű, mert meg sem jelenik a hozzászólása!
Te pedig légy okosabb, ne válaszolj neki.
Akkor se ha kérdez.
Vannak egyének akik rászállnak valakire és elkezdik módszeresen basztatni.
Egy védekezés van csak a neten az ignorálás.
dr. prédikátor
Az országot kellene megvédeni a Smittpaliktól!!!!!
luciferi
@sasi1115: inkvi-zítor majd meggyalázza. .....nem magyarázza. Na, én is rászorulok tovább képzésre. A különbség: Én direkt csináltam. A bunkójai meg 4-6-8 dipoval(:))))), aminek nagy részét zsírért vették, erre képesek.
mindenlében
elég az neki, ha aláírni tud..... mármint a nevét. Az pedig nagyon megy neki amint látjuk.
luciferi
@mindenlében2kanál: nem aláírási bélyegzője van? Csalatkoznék.....:))
nyanya001
Valakit fizessenek meg, aki korepetál vele))))
luciferi
@nyanya001: Én vállalom! Nem vagyok korrupt, havi másfél milla zsebbe, számlák nélkül, és okék vagyunk Palika!
KöBüKi
A nyalipalitól a magyarokat is meg kell védeni!!!!!
luciferi
@KöBüKi: vállalom! De akkor 2 milla! És számla nyista!
keresztapa
Mi van ezzel smink gádzsóval? Hiszen mindég rohan,meg rohan aláírni,ugyan
tudja-e, hogy mit kellene,s hogyan bélyegző hiányába alá,fölé írnia.
luciferi
@szaboria: eszi a Tomit! De csak szeretetből:)))
51kacsa
@nyanya001: Valószínű, hogy nem saját maga pötyögte a gépbe ezt a szöveget. Nagy antitalentum lehet bárki volt. Még én is tudom, hogy van helyesírás figyelő a gépen. Viszont valaki annyira hülye legyen, hogy átolvasás nélkül, vagy korrektúra nélkül elengedi a cuccot a világba. Nagy marhára vall. De az tény, hogy korrepetálni kell vele magyarból, mert ez kész bukovári.
luciferi
@51kacsa: a Schnitt nyilatkozata, Tv2, kb 1 éve: a nagyszüleim még magyarul sem tudtak!
Mondta ezt nagy magyaros mellényben! Akkor meg mi a túrót lehet várni tőle??
Nem összetévesztendő ez a kis jószág a 48'-as tábornokokkal, akiknek nagy részük szintén nem tudott magyarul. Na de hol van ez a jószág azokhoz az emberekhez??
Mert azok emberek voltak, ezzel a segfejjel szemben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.