„Már minden választókerületben van tagunk és pártoló tagunk. A teljes létszám több mint négyezer fő, közülük több mint ezren tagjai az MSZP-nek” – olvasható a Gyurcsány Ferenc nevével fémjelzett Demokratikus Koalíció platform belső levelezéséből származó, a Magyar Hírlap birtokába került iratban, amelynek végén szerzőként a bukott miniszterelnök neve szerepel.

Forrás: gondola.hu
Feltöltő: Csubaka
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csutak
A baloldal és Gyurcsány érdeke az lenne, hogy az MSZP jogutód nélkül megszünjön!
Akkor ALULRÓL szervezhetne bárki, aki még hiteles, egy érdemben baloldali és egy valóban liberális pártot.
Ez lenne mindannyiunk érdeke!
Csubaka
@csutak: "Megerősítjük korábbi elképzelésünket, amely szerint nem kívánunk megyei vezetési, irányítási szintet létrehozni. Ugyanakkor az országos elnökség fel fog kérni egy-egy embert, hogy megyénként, esetleg régiónként segítse a választókerületek munkáját, a megszerveződést....."

Hát ez nem éppen az alulról építkezés mintapéldája!!!!!
csutak
@Csubaka: Ismered a véleményem, abból nem engedek.
Én csak egy ember vagyok, akinek elég szép számú ismerőse van. Nagyjából hasonlóan gondolkodunk. Ránk egy ilyen felülről vezérelt baromságban ne számítson senki!
Komolyan gondolkodóba estem, belépjek-e a munkáspártba, de annak a szellemisége nagyon távol áll attól, amit édesapám magáénak vallott.
Elvi kérdésekben nem érdemes engedni, mert a végén az ember arra riad, hogy hiteltelenné válik önmaga szemében is!
csutak
A hitvány cikkíró figyelmét felhívnám, hogy jelenleg egy háromszor bukott miniszterelnöke van az országnak!
Csubaka
@csutak: "Akkor ALULRÓL szervezhetne bárki, aki még hiteles, egy érdemben baloldali és egy valóban liberális pártot."

A LIBERÁLISSAL pillanatnyilag csupán az a bajom, hogy túldimenzionálták és így már sokkal inkább libertarianizmus!! És egyáltalán nem mindegy!!!!

A libertárius nézetek szerint az egyén minden tekintetben megelőzi az államot, vagy emberek bármilyen csoportját. Vagy teljesen meg akarja szüntetni az államot, vagy csak egészen minimális szerepre akarja szorítani
csutak
@Csubaka: "A libertárius nézetek szerint az egyén minden tekintetben megelőzi az államot, vagy emberek bármilyen csoportját."

Az ős anarchisták is azt vallották!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.