Vegyes savanyúságba bármilyen zöldséget bele tehetünk, amit meg is eszik családunk. A legjobb csalamádé összeállítás, amikor a paprikát, káposztát, zöld uborkát és paradicsomot le reszeljük, vagy vágjuk minél vékonyabb csíkokra vagy szeletekre. A vágás és szeletelés is saját meglátásra van bízva kinek melyik, válik be. Vannak formára vágó konyhai szeletelők is. Ha kisgyerek is van a családban, akkor a formázott szeletelt zöldséget sokkal, jobb kedvvel veszik tányérjukra, mint a hagyományos sima szeletelteket.
Forrás:
befottkompotsavanyusag.com
Feltöltő: lacibp
Felhasználói tartalom,
A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.
Új hozzászólás