A Jobbik felháborítónak tartja, hogy multinacionális vállalatok az Európai Bizottságnál kifogásolják az őket Magyarországon terhelő különadókat.

Forrás: civishir.hu
Feltöltő: cívispolgár
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kiscserkész
@Bugajakab: Csalódtam benned hogy ezt nem tudtad. Gondold végig, kb. 50-60 éve kemikáliával szennyezett földben, ugyan ez idő alatt legerősebb hatóanyagú permetszerekkel permetezett környezetben ki tud biot termelni? Az mélyfúrású kutak kemikáliával szennyezzetek azal locsolnak A 60 években használt nem sok idő után betiltott DT rovarölő szert az északi sarkon a kimutatták a fókákba szervezetükbe be van épülve és pesten biorol beszélnek. Csak egyedül az áruk bio.
kiscserkész
@luigilongo60: Nem tudom voltál e valaha is akármilyen vállalkozó? Tisztába vagy e az állam által biztosított életterükre?

Az állam minden magyar vállalkozással szemben a segítés helyett elfogult és adócsalónak kiáltja ki őket. Csak ezzel az a probléma hogy a holdudvaraikhoz tartozó vállalkozókra igaz, akik állami megrendelésekből élnek. És ezek vitatatlanul azok is. De a többségében kényszer vállalkozok akik becsülettel dolgoznak a mindennapi betevőé ha mindent becsületesen csinálnának akkor 100, - Ft ott, 125-140, - Ft ráfordítással tudnának megtermelni. Pont az előbb említettek miatt. Főleg az építőipari vállalkozások voltak, és vannak szorult helyzetbe. Valamikkor kisiparos koromban volt lehetőség a vállalkozózás szüneteltetésére a téli hónapokra, ( 3 hónap) mert akkor nem volt munka, és nem kellett járulékokat fizetni ere az időszakra, de ez már vállalkozóként megszűnt. Harminc évig voltam kisiparos,majd vállalkozó, meg éltem de meg gazdagodni nem tudtam belőle. Lehet hogy hülyén csináltam, de ez van.
cadmagician
@orogordog: nem mindegy mi a neve? sajnálom, hogy 37ért telefonálsz. ellenben nem kötelező. pár tizezer évig megvoltunk telefon nélkül.
cadmagician
síránkozik a nép, hogy olcso a teszkóba a kulföldi (vacak fos ) margarint, és drága a magyar (egyébként igenis JÓ! )vaj, ami legalább tejből van. azért mert nicns rá pénz, mert nem keres eleget. hát bakker. ha kezdetektől fogba ennek a kurva országnak a termékét vettétek volna, és nem a dannonvagymi fosát, akkor igenis lehetne a magyar vajat olcsobban kapni, amit TE, vagy aki, termeltél meg. most majd lehet ezzel jönni, hogy magyar termék is van szar. van persze. de van kuntej, alfoldtej, jasztej, mint jo terméket gyárt, erre veszik a danont, mert 3 fttal olcsobb... kultura kérdése lenne inkább nem pénz. ha meg nincs pénzem valamire, nem veszek mást helyette, amire nincs szükségem, csak azért hogy legyen.
csutak
Szerény megjegyzés a tej témához:
A csányi birodalom szegedi telephelyén hallottam a tejföl gyártósornál.
- Elfogyott a Farmeres tető!
- Nem gond, tegyél rá símát.
Szóval ugyanazt a terméket kapod meg, csak a teteje más!
(Nagy aluimium tekercsekből vágnak négyzetet és azt vágja darabra a gép.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok