Debrecen és testvérvárosa, Nagyvárad áprilisban közös ünnepséget szervez a cívisvárosban a kedvezményesen megszerezhető magyar állampolgárság első kérvényezőinek eskütételére - ismertette Kósa Lajos, Debrecen fideszes polgármestere pénteken. Kósa Lajos személyes véleménye szerint "ha valaki magyar állampolgár, akkor őt megilleti a választójog".

Forrás: nol.hu
Feltöltő: csutak
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

69 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
keresztapa
Tökéletes igazságot közöl Kósa,ha értelmezi a véleményt az olvasó!
vukkocska
@keresztapa: tökéletes baromságot ír Kósa. A jelenlegi választójogi törvény szerint: MINDEN NAGYKORÚ MAGYAR ÁLLAMPOLGÁRT MEGILLET A SZAVAZATI JOG, AKI ÁLLANDÓ VAGY IDEIGLENES LAKÓHELLYEL RENDELKEZIK. (Kivételek vannak, melyet Marlin felsorolt nagyon helyesen)
dr. prédikátor
Vajon elgondolkodtatok azon hogy a kettős állampolgárság kinek az érdekét képviselné?Aljas szándék áll emögött!!Kósa és csapata megint az emberek megvezetésére játszik! Aljas módon ki akarják használni a külföldön élő magyarok érzéseit!A Magyarságukra játszanak!De csak addig lesznek jók mig az esetleges szavazatukat leadják!Utána elfelejtődnek, úgy mint nálunk a rájuk szavazók.
Ennél aljasabb húzást a fütyesz részéről el sem tudok képzelni.Mert az a legaljasabb cselekedet amikor valakinek az érzéseire játszanak!Jelen esetben a magyarságra!!
Már leirtam,mindenki ott tegye magát hasznossá ahol él, adót,tb-t, stb.fizet.
kotnyeles
Az válasszon aki adót fizet, legyen tiszteletbeli állampolgár, de ennyi. Ki fizeti, ha beteg a korházi kezelését,ki fizeti , ha a gyereke itt akar felsőbb 9skolába járni? --a mi gyerekeink adójából???
vukkocska
@prédikátor: ők ettől azt várják, hogy akik a "kommunizmus üldözöttei" soha nem fognak baloldalira szavazni, a közelben lévőket pedig meg lehet vezetni, ha olyan a vezérük mint a püspök úr Erdélyben. Ezektől azintézkedésektől azt várják, hogy több szavazatuk legyen, és be tudják magukat betonozni. Remélem az itthoni magyarok időben felébrednek, és többet nem veszik be a maszlagot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.