Selmeczi Gabriella szerint óriási siker, hogy a nyugdíjvédelmi program keretében a magán-nyugdíjpénztári tagok 96,8 százaléka választotta az állami nyugdíjrendszert.

Forrás: vg.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zsömle
ennek a hiteltelen nőnek hinni?????????????szintemár humoros.egyszer nemrég irta egy bagoly hogy bezabált egy kiflit ez a nő,fizetés nélkül egy áruházban,és tényleg!!!!!!!!!!!! pedig azthittem hogy kamu.......nemaz.
Dr. Akula
@zsömle: még jó, hogy nem zsömle volt!:)))
Dr.luigilongo60
Ez a törvény is kurvára ki volt ám dolgozva, ha még csak most fogják megadni a pénztáraknak a reálhozamok kiszámítására az irányadó adatokat.

Kellett a pénz, de nagyon gyorsan és rövid határidőn belül, hogy a pógár se tudjon túl sokat gondolkodni és az AB se tudjon időben állást foglalni.
Dr. Akula
@luigilongo60: AB tárgyalhatta volna soron kívül is......ha akarta volna. De szél ellen nem pisálnak, túl jó állás az ahhoz.....

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.