Új csapat formálódik a Jobbik médiabirodalmában, nevesül a N1 Híradó. Hogy miként illeszkedik be az csatorna a Jobbik hivatalos és félhivatalos, a Barikádtól a Jobbik TV-n át a Kurucinfóig terjedő portfóliójába, az még homályos, annyi bizonyos, hogy szakmai felkészülésüket például a Hír Tv biztosította.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Atomqkac azaz EbUraFakó
Na most az biztos, hogy jó lenne egy valódi tényeket közlő média. Azért csak kellene nevet adni a gyereknek, ne csak e-mail cím legyen már! Tessék felvállalni a műsor készítőknek, riportereknek az arcukat, nevüket, mert így hiteltelenek, bármennyire is azt mondják, amit hallani szeretnénk!
kiscserkész
@Atomqkac azaz EbUraFakó: Már elfelejteted mit műveltek a Borsik média törvénnyel? Először a biztonságos működést kel megteremteni minden fogást elhárítani és utána jöhet a többi. Az elmúlt hatvan év tapasztalata ezt követeli meg attól aki újat akar ebben az országban.
nmaria
@benhur: Tudod, az a baj, hogy a Jobbik, mivel bekerült a parlamentbe, éppen olyan, mint a többi párt. A média nem áll át, csak éppen helyet ad a Jobbiknak, befogatja a száját. Bár tévednék.
kiscserkész
@nmaria: Nem tudok rád megneheztelni mert az elmúlt húsz év áldozata vagy te is sok honfitársaddal együtt. Szerintetek ha valaki bejut a parlamentben akkor már csak olyan ő is mint a többi. Gondolom nem sokat szoktatok vesződni a szavazólappal az első helyre az X - szel mert úgy is olyan mint a többi. Feltételezem ha egyáltalán elmentek szavazni mert minek. Ő is olyan minta többi. Ezt otthon is el lehet dönteni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.