Az elszámoltatásnak a Fidesz számára is vannak kockázatai, mert ha nem sikerül bíróság elé állítani a főbűnösnek kikiáltott politikusokat, így elsősorban Gyurcsány Ferencet, az csalódást kelthet a saját tábor egy részében - írja a Független Hírügynökség számára készített elemzésében Juhász Attila, a Political Capital elemzője. Véleménye szerint az államadósság ügyében értelmezhetetlen a büntetőjogi felelősség fogalma, a politikai felelősségre vonás pedig megtörtént a 2010-es választáson: az MSZP megsemmisítő vereséget szenvedett, a Fidesz pedig kétharmados parlamenti többséggel kormányoz.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csutak
A huszadik században volt egy per, ahol a baloldali vádlott lemosta a náci vádlókat a bíróságon! Georgij Dimitrovra gondolok.
Gyurcsány rosszabb lenne Orbán számára, lévén rengeteg umbuldát és egyéb gazemberséget tud, amit ha baftatják, előkap a mellényzsebből, és Orbán mellé kell hogy üljön!
Dr.luigilongo60
@csutak: Ezért nem mernek konkrét lépéseket tenni Fletó ellen, csak ordítoznak a folyó másik oldaláról, hogy úgy is elkaplak. Fletó megmondta szó szerint:"Lehet próbálkozni, vádlottból vádlójuk leszek,ha kell."
dr. prédikátor
@csutak: A fütyesz ugyanazt a politikát folytatja amit nyolc éven keresztül,csak most még nagyobb hangerővel.Biztos vagyok benne hogy Orrbán legalább olyan sáros mint Gyurcsány.A kérdés csak az hogy melyikük tud a másikról nagyobb disznóságot,mivel tudják egymást sakkban tartani.Eddig az MSZP politikusai buktak,most majd lassan jönnek a fütyeszesek is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.