Tisztelt Propeller ! Láttam a weboldalukon, hogy már foglalkoztak buszos kiránduláson értékesítő termékbemutatós céggel (Beck cégcsoport). Én is belebotlottam egy ilyenbe , mint vásárló. Még 2008-ban vásároltam egy infravörös takarót a Sonnenlicht Sp kft.-től. Egyre több cikk jelent meg azóta, hogy ezek a cégek brutális haszonkulccsal árulják a terméket és rájöttem, hogy becsaptak. Ezek a cégek azt állítják az előadásokon idős embereknek , hogy a terméket "gyári áron" adják el, miközben vizsgálódásaim folyamán kiderült, hogy 8-10 szeres haszonkulccsal dolgoznak. Ráadásul a termék minőségével is vannak problémáim. Ezért folyamatosan reklamáltam, felkerestem őket székhelyükön, telephelyeiken, üzleteikben, de sohasem voltak hajlandók segíteni. Először a Sonnenlicht Sp KFT.-nél reklamáltam, de egyszer csak eltűntek a székhelyükről és az üzletükből is, a cégbíróságon ,megtudtam, hogy a céget eladták egy másvalakinek. Ennek az embernek hiába írok levelet, nem veszi át őket. Az előadáson találkoztam azzal az előadóval, aki értékesítette nekem a terméket ő azt mondta, hogy már új cég van : Sun and Light Kft.. Felkerestem őket, de nem segítettek, azt mondták ez másik cég. Addig addig reklamáltam, míg ez a cég is eltűnt. Újból elmentem a cégbíróságra és megtudtam, hogy ezt meg egy szerbnek adták el. Most ugyanazok a bemutatókat tartó személyek egy harmadik cégnek dolgoznak az Olcsó kirándulás kft.-nek. Nem tudom, hogy elkezdejek-e reklamálni, mert szerintem ezek sem érik meg az év végét. Érdemes lenne felhívni az emberek figyelmét, hogy ilyen jött-ment cégektől semmit se vegyenek, mert az egész átvágás, garancia meg sehol. Csak üzletel rendelkező cégtől vegyenek. Köszönettel : Szabó Krisztina

Feltöltő: almaper
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

almaper
Most meg Ziara Napfény kft. néven kezdtek el a biokerámia / infravörös lepedőt, derékaljat, párnát, takarót árulni. Nem tudom észrevettétek-e, de ezek az buszos árubemutatós / termékbemutatós cégek elég sűrűn változtatják a nevüket. (Gondolom ennek is megvan az oka.) Állítólag az adóhivatal, a fogyasztóvédelem és a gazdasági versenyhivatal nagyon a nyakukra lépett amióta kiderült, hogy a beszerzési ár 8-10 szeres áron árulják a termékeiket meg nem mondanak igazat a gyógyhatásról. Volt erről egy műsor az RTL klubban. Az egész egy nagy átvágás eléggé ostoba aki elhiszi nekik, hogy gyári áron meg haszon nélkül árulják a termékeiket. De sokan bedölnek a mézes-mázos előadóknak. Akit becsaptak elmehet bíróságra vagy a fentebb említett hivatalokhoz is, mert fogyasztó megtévesztése történik ezeken az előadásokon és a PTK szerint is megtámadhatók a szerződések feltünő értékaránytalanságra hivatkozva. Van még sok hasonló cég : Beck, Sun and Light, LMP és még sokan mások.
feketeözvegy
Sajnálom aki bedől nekik, de épeszű ember nem vásárol ilyen körülmények között.
Csak egy példa ismerősöm ment egy ilyen termékbemutatóra, ahol hogy ne zaklassák már vett egy körömvirág krémet 5.000.- forintért. Mikor megmutatta kiakadtam, sem gyártó, sem semmiféle engedélyszám, sem szavatossági idő nem volt feltüntetve, elég gyanús kencének nézett ki.
Szóval az olcsó kirándulás az nagy lehúzás! Nem szabad elmenni, vagy legalábbis ne vegyenek semmit.
Bár olyat is hallottam ahol azt mondta az előadó addig innen nem mennek sehová amíg nem vásárolnak!
csutak
@feketeözvegy: Ezt velem is el akarták játszani!
Levettem a fülemről a vezeték nélküli headsetet és megkérdeztem tőlük, hogy tudják-e mennyi a büntetés a személyi szabadság korlátozása miatt, ha nem akkor beszéljen az ügyésszel, vonalban van!
Egy szegedi ügyvéd barátom volt a túloldalon!
A lényeg:
Még azt is megígérték, hogy a Tuskó helyett a házunk előtti benzinkútig elhoznak:)
Nagyon felkészültnek kell lennie annak, aki ilyen buliba kezd! Én előre megbeszéltem Gáborral, hogy ha nyűgöm akad akkor hívom.
Megtettem, jól jártam.
szaboria1
A szomorú most már, hogy éttermekbe is hirdetnek ingyen ebéddel sok kis öreg bedől és ott rájuk akarják a pár száz forintos árut nagyon nagy haszonnal erőltetni. Csak egy példa a kínai piacon az izom stimúlátor 800 - 1000.-ft között kapható ugyan ezt a bemutatókon 10000.-ft. Lehetne sorolni mennyi szemetet adnak így el.
szaboria1
@csutak: Nagyon régen amikor elkezdték én is majdnem bedőltem, Gyapjúnak titulált takarót akartak nekem kihozni. potom 28000,.ft.-ért .Ráadásul nem is olyan mintával amivel kértem így nem vettem át először még fenyegetőztek de a végén még az előleget is vissza adták mert én is megfenyegettem őket . Akkor még elégvolt annyit mondani beviszem a Kermibe.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.