Tarthatatlan állapot, hogy Gyöngyöspatán már két hete a gárda utódja, a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület az úr - írja szombati közleményében Szanyi Tibor. A szocialista képviselő arra szólítja fel a kormányt, hogy tegyen végre rendet a településen és - ahogy fogalmaz - a "fekete csótányokat" takarítsa ki az országból. Az MSZP-s politikus szerint egyértelműen jobbikos politikusok állnak a háttérben, akik a mentelmi joguk mögé bújtak.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

barew7
Szerintem meg azokat a politikusokat kéne jól eltakarítani, akik az elmúlt húsz évben magukra hagyták az amúgy is szegényebb sorban levő, sajátos, de a kádár rendszerben kezelhető kultúrával rendelkező cigányokat. Segítség helyett támogatták a korrupt cigányvezetőket, a cigányság felzárkóztatása helyett az erre szánt adóforintokat elsikkasztották, hibás szociálpolitikával a cigányságot a legmélyebb nyomorúságba sodorták. A folytonos rasszizmus szajkózással, álnok kisebbségvédelem hangoztatásával törekedtek a cigány és a magyar etnikum egymás ellen uszítására.
gabrella
@barew7: Azok a politikusok már mossák kezeiket.A túlszaporulattal meg már nem tudunk mit kezdeni.
Talán ha lennének olyan városok ahol csak ők laknának(esetleg LMP-sek) akkor egymás kulturáját el tudnák fogadni.A polgármestertől kezdve mind roma lenne és nem lenne együttélési probléma!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.