Budapesten tavaly száz betörésből mindössze hat elkövetőjét fogták fülön.

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: farkas
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
farkas
@orogordog: nagyon összetett kérdés, hogy a bűnözők jogait, a jogos önvédelmet, a kisebbség védelmet, a pozitív diszkriminációt, a rasszizmus ellenességet stb. hogy lehet úgy összehangolni jogilag, hogy a zsaruk ne féljenek cselekedni.
orogordog
@farkas: Vannak a bűnözök és itt a vége, így lenne igazságos nem a származást anyagi helyzetet néznék.
farkas
@orogordog: De nem így van. Az USA-ban is rohadt sokat szenvednek emiatt a blekikkel.
farkas
@brumi58: Elfáradtál. Pihenj kicsinyt.
csikknorisz
@farkas: Fentebb irtam egy usa-beli hirt. Bleki /az nigger ujbeszelul?/ vagy nem a betoro, joga van megvedeni az embernek a magantulajdonat. De probalj fejbeverni egy hozzad betorot nalunk, teged visznek be. Ha meg cigany, meg rasszistanak is kikialtanak.
keeper
csepelen már fényes nappal bemennek ,leütnek és kipakolják a házad míg egy fölötted örködik. nem kell nyuggernek lenni , egészséges 30-40 éves férfi otthon van és azt is megcsapják. múltkor az ismerősöm felesége otthon volt pici babával és hívta a barátomat ,hogy az ajtót feszegetik.a srác telefonált a rendőrségre és 40 perc múlva mikor hazaért a rendőrök még sehol. ők megúszták de nem a pintérseregen múlott. kijöttek a bejelentés után 50 perccel, széttárták a karjukat és mentek..(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.