A DK politikusa hisz az Orbán-rendszer leváltása utáni a koalíciós kormányzásban.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Ahhoz le kéne váltani orbánt. Volt 14 évetek...És???
Horizont
"A DK–MSZP–Párbeszéd listavezetője szerint egyértelmű, hogy Orbán Viktor rendszerét csak egy erős, egymással együttműködő ellenzék képes leváltani, és szerinte a demokratikus oldal mindig sokkal színesebb."
Én tényleg nagyon bírtam és értékeltem Dobrev Klárát, de most megkérdezem hol él???
Béla333
"Aki meg akarja semmisíteni bármelyik pártot, bukásra van ítélve"

Mondja ezt Dobrev, aki hetek óta a férjével közösen habzó szájjal, milliókért gyalázza az ellenzéki MP-t és a pártját!
KisTehen
úgy tűnik, hogy ner péter elhozta a politikai háborút magyarországra ...

HAHAHA
Horizont
www.kolozsvaros.com/2024/05/04/miert-kell-haragudni-magyar-peterre/

"Tanulnunk kell. Meg kell tanulni, hogy nincs senkinek eleve elrendelt helye a parlamentben, nem jár közpénzből a fizetés, teljesítmény nélkül főként nem. Azért dolgozni kell, le kell tenni valamit az asztalra. A pártoknak meg kell tanulniuk, hogy nem elég fanatikus rajongókból tábort építeni abban a reményben, hogy ők majd mindig bejuttatják őket a húsosfazék közelébe, mert elkényelmesednek és elfelejtenek küzdeni a választókért, a szavazatokért. Magyar Péter felbukkanásával előállt az a helyzet, amikor nem elég pár OS közlemény, néhány dögunalom sajtótájékoztató, hanem fel kell kötni a gatyát, és dolgozni kell. Ezt már a Fidesz is elfelejtette, az ellenzéki pártok pedig talán soha nem is tudták. Most nincs választásuk, vagy indulnak a versenyen, mégpedig teljes erőbedobással, vagy kihullanak. És ha kihullanak, azért nem az lesz a hibás, akinek volt pofája benevezni. "
KisTehen
@Horizont: akkor ássatok árkot :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.