Ráadásul Tarlós két országot pécézett ki magának, Oroszországot és az Egyesült Államokat. Orbán Magyarországa pillanatnyilag mind a kettővel hadilábon áll. Az Egyesült Államok vezetői nem hajlandók Budapestre látogatni. Az orosz-magyar tárgyalások sehová sem vezetnek, sőt, az oroszoknak is kifejezetten rossz a véleményük Orbánról és a kormányáról.

Forrás: galamus.hu
Feltöltő: mindenlében
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mindenlében
"A két provinciális világpolgár összedugta a fejét, és előálltak egy ragyogó ötlettel. ...."
Csizmás Kond
"De teljesen mindegy. Mégis mit gondol ez az ember, amikor azt hiszi, hogy külföldi államok vezetőiről vagy városairól elnevezett tereket, utcákat egyszerűen kitörölhet? Ez nem csak helyi ügy. Ideje volna, hogy valaki megmondja ennek a szegény városvezetőnek, hogy ebből nemzetközi bonyodalom is lehet."

Nyugodjon meg nagyanyó lehet ilyent csinálni. Voltak itt királyokról és mindenféle gazemberekről már elnevezve terek , parkok, épületek meg minden és eltörölték, és nem lett sem világ- sem természeti katasztrófa. Ilyen ez a világ van amikor valakit felmagasztalnak és van amikor fel is akasztják, de attól még az élet megy tovább.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.