Elhatároztam, hogy írok Magának egy levelet, mint apa az apához. Gondolkodtam, jegyzeteltem, mi mindent szeretnék majd elmondani. Az íróasztalnál ülve rájöttem: Én Magának nem is szeretnék mondani semmit. A jó szóból úgysem ért, röhög rajta. Meg van győződve arról, mint valami lipótos, hogy az isteni szikra megvilágosította, és felhatalmazta az égvilágon mindenre.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: feketeözvegy
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
profon
Önhöz szólok Orbán úr, úgyis mint édesapa. Én nem csalódtam Önben. Azt kaptam amit vártam. Egy vérig sértett, "kis" ember csapkod szerteszét mert nem engedték eddig játszani. Kérem ,hogy nézzen utána a következő szavak jelentésének és tegyen rendet az elméjében. Demokrácia, szabadság, együttérzés, empátia, hit, barátság, hazafiasság. Nézzen körül környezetében és tudatosítsa magában ,hogy milyen emberek veszik körül. Adok pár kapaszkodót ! Gerinctelen,talpnyaló,bológató,hiteltelen,hitetlen,senkiházi,önző,lelketlen. Töltsön el egy napot egyedűl,valahol egy folyóparton üldögélve és nézze hogyan úszik a dinnyehéj. Sok sikert a megvilágosodáshoz !
mindenlében
@Klári: csütörtökön hallottam Őt a Klubrádióban, nem kamu, az, akinek mondja magát.
Ha álnév mögé bújt volna, akkor is igazat írt, legfeljebb csak óvatos, ami a mostani helyzetben nagyon is érthető.
profon
@trinitron: Abban a tévhitben ringatom magam,magam ,hogy észérvekkel is el lehet érni valamit, ebben az országban ! :)
Fater59
@profon: Észérvekkel ,csak ott érsz el eredményt ahol vannak ,érvek , gondolatok ,és toleránsak mások véleményével .Most, csak ezek hiányoznak ,ennél a bagázsnál .
a Pepita
@trinitron: Utánanéztem, elolvastam. Megkerestem a Google-ban, a Faceboo-on is. Nincs kizárva, hogy a kelleténél mára gyanakvóbbá váltam. Mióta az eszemet tudom, annyi ordas hazugsággal próbáltak már megetetni, próbáltak manipulálni jobbról-balról, hogy mára odáig jutottam, hogy csak a két szememnek hiszek, annak se mindig.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.