Nyílt levélben reagált a Fidesz országgyűlési képviselőcsoportja Gyurcsány Ferenc volt kormányfő Schmitt Pál köztársasági elnöknek írt, szintén nyílt levelére.

Forrás: kisalfold.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
Rettegnek a Gyurcsánytól:)
Szeretnék teljesen megsemmisíteni,
de minél jobban támadják, annál többen
Gyurcsány mögé állnak ismét!
Dr. Akula
@Disznópofa: helyesebben: egy a fidesz frakció ellen! Mert így tényszerű. Vajon hányan, hány napig fogalmazták a választ?:)) És hányan ellenőrizték a helyesírást??:)))))
a Pepita
Egy egész frakció összeadta az agyát és ennyire futotta? Erre a röhejes és szánalmas levélre? Csupa ezerszer elsütött panel és avítt gondolat.
Disznópofa
@brumi58: Úgy értettem az egy az egy ellent, hogy Gyurcsány ellen mindig csak egy ember álljon ki, az meg nem lehet más, mint a legnagyobb magyar focista és sportbarát OV . Nekem már ott győztes Gyurcsány, amikor papír nélkül is tud összefüggően, logikusan beszélni, akár órákon át is, míg a nagy államférfi papírról olvassa a nagy dakota mondásokat!
csutak
Jó vastag bőr van a pofájukon ezeknek az elmeháborodottaknak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.