A Háromharmad+, a 24.hu és a Partizán közös műsora a Robert Fico elleni merénylet másnapján jelentkezik az első adásával. A szlovákiai helyzet itthoni hatása mellett a választási vitáról való vitázás és a 444.hu Külügyminisztériummal kapcsolatos értesülései is szóba kerülnek. A beszélgetés résztvevői Pető Péter, Nagy József, Lakner Zoltán és Gulyás Márton.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Proktor
Ahol két-háromnál több ember vitázik az már nem vita hanem hangzavar...
Két ember, face to face, már tudja ütköztetni a mondanivalóját, így egy vitasorozat lehetne ideális arra, hogy mindenki átfogó képet kapjon az elképzelésekről és tervekről.
Pusztai
@Dr. Proktor: " Pető Péter, Nagy József, Lakner Zoltán és Gulyás Márton."

Arról nem beszélve hogy ugyanazok gyűrik a szart és azt hiszik arannyá válik, pedig csak morzsolgatják, vizet kevernek hozzá és fos lesz.

Évek óta nem hallani médiástól érdemi szöveget, csak a drótkefe borotválása megy.
Dr. Proktor
@Pusztai: Sokak számára váratlan és érthetetlen dolgok történnek a politikában manapság, és az értetlenség a médiát és a médiamunkásokat sem kiméli. Mindegyik azon igyekszik, hogy majd utólag elmondhassa hogy ő látta meg előre a tutit...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.