Csaknem 30 ezer munkavállalót foglalkoztattak feketén tavaly Magyarországon. A Országos Munkavédelmi és Munkaügyi Főfelügyelőség adatai alapján az előző évhez képest 6 százalékponttal csökkent a munkaszerződés, vagy bejelentés nélkül dolgozók aránya, a munkaügyi jogsértéssel érintett létszám 27 százalékát teszik ki ezek a munkavállalók.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gabrella
@luigilongo60: Na ez tetszett: nem volt elvárható az átlag vállalkozótól,hogy egyszerre legyen jogi,gazdasági,vállalkozói,és még egyéb ismerettel rendelkező, aki a vadkapitalizmusban az évtizedek óta kapitalista gazdálkodást folytató multikkal felveszi a versenyt a szocializmus (helyettünk gondolkodó) után.
palika
@gabrella: És nem is tudjuk felvenni a versenyt, mivel a vezetőink sem akarják! Addig amig a multikat nem kergetjük el veszve van minden!
palika
@zoldszemuvoroske: Az utolsó mondatod, nagyon vicces, de nem tudtam rajta röhögni!
gabrella
@palika: Lassan majd mennek maguktól miután leraboltak bennünket! Tönkretettek mindent, az adóssággal rabszolgává tettek és fizethetjük életünk végéig nekik vissza anélkül,hogy itt lennének.
palika
@gabrella: Azt hiszem nagy igazságot mondtál! Észrevétlenül tesznek bennünk tönkre, de ha már elhaggyák az országot, megkezdödhet a belső körforgás és ha megerösödünk, megvesszük őket kilóra! Ugye, ez nem csak álom marad!?
csutak
@luigilongo60: Amikor én elkezdtem magam managelni (:-) akkor még sorban végig kellett járnom, önkielégítő hivatal, apeh, sztk.
Ma akkor eccerűbb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.