Nem elvesz szociális jogokat az új alkotmány, hanem szimmetrikus viszonyt hoz létre az állam és polgára között azzal, hogy nem jár mostantól alanyi jogon a segély - mondta a Hírszerzőnek Rétvári Bence. A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium államtitkára szerint az ellenzékkel való együttműködést az alkotmányozásban az ellenzéki pártok napi politikai érdeke írta felül.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Disznópofa
Nagyon helyes a gondolat. Már az egy nagy előrelépés lenne ha maguk körül rendet raknának és csak akkor kaphatnak valamit cserében. Nemrégen egy c.telep mellett haladtam el, még annyi szemetet a környéken. Mélyen felháborított az önkormányzat, hogy nem tudja őket megregulázni. Később megtudtam, hogy 10 millióba került a szemét elhordása onnan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Egyszerűbb lett volna nekik odaadni ezt az összeget és jobban is jártak volna vele. Viszont nem érdeke, akkor minek figyeljen bármire is maga körül. Szóval nagyok a bajok és nem a rasszizmusnál kezdődik a gond, az csak a következménye a kiváltó oknak!
Disznópofa
Az öreg a fiatalt, a fiatal meg lássa el az öreget. Közben az állam mi a fasznak kell akkor. Arra jók csak az emberek, hogy eltartsák a kormányt és a parlamentet? Az emberek meg tartsák el egymást, mint ment ez a régi rendszerben? .........hát már semmit sem fejlődünk csak mutogatunk vissza? Hogy tartsák el egymást ha nincs munkájuk, agyament urak?
Ki büfögte vagy szellentette ki magából az ilyen nagy történelmi gondolatokat. Meghozni ítéleteket, úgy hogy nincs alapja bizonyítéknak nem hiszem hogy elfogadható és felebezni is fogunk 3 év múlva, abban biztosak lehetnek! Lesz akkora bukás, mint az MSZP-nek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.