Az idén januárban és februárban összesen 14019 gyermek született. A halálozások száma 22753 volt, ami 3,1 százalékos emelkedést jelent.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

batukán
Az arányokra is kíváncsi lennék, mert ez így nem fer! Nézzük meg mennyi született az eltartottaknak és mennyi az eltartóknak!!!!!!!
csutak
Ide ebbe a mocsokba fehér ember nem szül gyereket!
feketeözvegy
@csutak: megadtad a választ batukánnak...........
batukán
@csutak: Most még annyi sem, hiszen akkora létbizonytalanságot idéztek elő az instabil munkafeltételekkel, hogy az ember gyereke meggondolja hova dugja, hogy ne szülessen gyereke. Nincs kiszámítható jövőkép, mit gondolnak ezek, amikor arra akarják kényszeríteni a párokat, hogy szüljenek. Azokba a családtámogatási moráljukba, meg bele lehet szarni!
csutak
@batukán: Nekem a konnektor bevált, megrázó szokott lenni:-)))

Komolyra térve:
Ha ma lenék 21 éves, inkább kiverném vagy a fülébe dugnám de a helyére nem, az bizonyos! Ma nincs túl pesszimista hangulatom (!), de jövőképem egyre kevesebb van:(
Ezek az elmebeteg barmok felélték a gyermekeim, unokáim jövőjét!
Komolyan mondom, hogy bár hitem tiltja az öngyilkot és az emberölést, de ha tudnám, hogy sikerülne felrobbantanám magam Orbánnal együtt!
De sajnos nincs pénzem venni a cserepesen (piac) egy méretes bombát, így aztán őelmeháborodottsága tőlem élhet tovább!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.