A tervek szerint májusban kerül a kormány elé a Belügyminisztérium új önkormányzati koncepciója, ez viszont felveti a teljes önkormányzati rendszer finanszírozásának kérdését.

Forrás: nyugatmagyar.hu
Feltöltő: csutak
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

farkas
Teljesen normális elképzelés. Minek Megyei vízfej?
coyote3
Ez a hír azért érdekes, mert ott "igazhitű" fideszesek vannak nagy részben ...:)
a Pepita
Az USA-ban akkora megyék vannak, mint fél Magyarország. De. Amikor a szocik kacérkodtak a gondolattal, hogy ne legyenek megyék hanem kistérségek, a Fidesz vehemensen tiltakozott.
csutak
A dolog pikantériája az, hogy most sorban meg kell hozni olyan döntéseket melyek ellen népszavaztattak! Lásd, néprosszullétügy, tanítás ügy (oktatás volt valamikor:-), régiók ügye.
Lám lám, eddig a kút kávájára szartak és most bele kell a kútba piszkálniuk!
a Pepita
@csutak: Abba a kútba bizony bele is szartak, a vizéből pedig mindannyiunknak inni kell.És mi lesz szegény megyés püspökökkel?
Dr.luigilongo60
@csutak: Aki egy cseppet is tud gondolkodni, az már évekkel ezelőtt tudta, hogy hozzá kell nyúlni a szent tehenekhez és a szívük mélyén a normálisabb fityeszesek is tudták.
Nekik viszont sokkal fontosabb volt ellenzékből állandóan a kormányt ekézni és ennek érdekében nem átallottak az ország alapvető érdekei ellen tenni.
Kizárólag a hatalom megszerzése vezérelte Őket és nagy ívben leszarták, hogy mi is lenne jó az országnak.
Az a baj, hogy az általad említett szar a káva szélén már nagyon odaszáradt és egyre nehezebb lepiszkálni onnan.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.