Ha neked kényelmetlen az a gondolat, hogy a parlagfű a közfelfogással ellentétben gyógynövény, akkor hiheted azt, hogy veszedelmes gyom és irtani kell. Szerinted nem ellentmondásos, hogy a parlagfű irtását a megyei növényvédelmi hatóságok rendelik el?

Feltöltő: Rockxy
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csikknorisz
@brumi58: Ki allergias ra, aki nem nem nagyvarosban lakik, azt kerdezd. Erdekes, falun is no az a fu, megsem hapciznak tole az emberek, nem folyik tole taknyuk-nyaluk egybe. Vajh miert, ha olyannyira allergen nepellenseg? En egy jaszparaszt vagyok, falusi/kisvarosi ember, meg akkor is, ha mar nem ott elek. Nekem elhiheted, kurvara leszarja ott mindenki a parlagfuvet, csak egy a sok gyom kozul, amit ki kell baszni a kapaval a kulturnovenyek sorabol. Nem tusszog tole senki. Akkor meg biztos, hogy ez az oka? Vagy az eletmod?
Dr. Akula
@Klári: igen! Szedtem a két kezemmel, bár már virágzott. Utána 2 napig nem láttam, pedig nyitva voltak a szemeim. Mert hogy be sem tudtam csukni, úgy beduzzadtak a szemgolyóim! Senkinek nem kívánom!
@csikknorisz: -nak sem! Én is parasztvidéken nevelkedtem, az Alföldön, és szartam rá mindig! De 15 éve nem szarok rá, ő szar rám! És nem kívánom neked, de bármikor, bárki beleeshet ebbe a szarságba. Semmi köze az életmódhoz. Lehet, (de őszintén mondom, hogy nem kívánom) jövőre már neked is egybefolyik mindened:))) Ne így legyen!!!!!!
csikknorisz
@brumi58: Az allergianak millio meg egy kivalto oka lehet. En pl. kiutest kapok a melegtol, meg felmegy a vernyomasom. De elviselem, mi mast tehetnek? Nem kampanyolok, hogy tiltsak be a magas homersekletet, mert nekem az nem fasza.
csutak
@benhur: Amúgy a szép nevű Ambróziát tisztelhetjük a parlagfűben!
csikknorisz
@brumi58: Egyebkent inkabb tusszognek akarmilyen gizgaztol, minthogy a ragya verjen ki a melegtol. Ha gondolod, cserelhetunk:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.