Leszállt az első, Moszkvából érkező gép a Fly Balaton Nemzetközi Repülőtéren, amely az elmúlt években leginkább Németországból fogadott járatokat. Az első 131 orosz turistát két héten belül követi a következő csoport.

Forrás: zalaihirlap.hu
Feltöltő: ZalaiHirlap
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@gabrella : bizton nem szorulsz védelemre, főleg az enyémre, de azt mondom, meg kell védenem Gabrellát! Szerintem az OROSZ NÉP egy végtelenül jóindulatú, vendég- . és emberszerető. A gyűlöletet a rengeteg pártfunkci és egyéb állatfajta fejlesztette ki! Nem pedig a NÉP.! Ja? hogy később az történt, ami történt? Néhányszor már leírtam és hát most is tartom: vegyük tudomásul : " NEM ŐK KEZDTÉK !!!!!!!!! "
csutak
@gabrella: Örülök annak, hogy kezded realista szemüveg mögül tekinteni a világot!
Így is szép a világ, csak így kevesebb csalódás ér:)
gabrella
@csutak: Az oroszokkal kapcsolatban mindig is ez volt a véleményem.
csutak
@gabrella: Én végtelenül elfogult vagyok velük szemben!
Kalocsán egyszerre tanultam magyar anyanyelvemet az orosszal lévén egymás mellett laktunk az (akkor) Első István utca 6 alatt.
Taxiztam, amikor Hornék aláírták a kiutasítási szerződést (!) és meg is leptem őket, hogy én bizony nagyon sajnálom a kimenetelüket. Rendes, becsületes tenni akaró emberek ott is az egyszerű köznapiak mint te vagy én! De még a laktanyaparancsnok is szóba állt az emberrel, nem úgy mint nálunk:(
Egy évet laktam Hódmezővásárhelyen amikor megnősültem és rettenetes élményeim lettek a magyar tiszti állomány viselkedésével kapcsolatban:(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.