Nem adhatnának ajándékot az egészségtelen, zsíros menük mellé, játszótereket és sporttereket kellene minden gyorsétterem mellé építeni, és a cigarettásdobozokon lévőhöz hasonló figyelmeztetés kellene a menük mellé, ha azok nem egészségesek - ez csak néhány a fideszes Lázár János javaslatai közül. Amelyek között olyanok is vannak, amelyet már rég, maguktól teljesítettek a gyorséttermek.

Forrás: gasztro-tv.hu
Feltöltő: Gasztro TV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gabrella
Játszóteret és sportpályát a gyorséttermek mellé: annyit jelent,hogy növeljék a forgalmukat és csakis az általuk kínált ételek legyenek karnyújtásnyira a gyerekektől.
Mert a gyerek nem mérlegel ha éhes.
Rézangyal
Ez megint egy olyan téma, ami ráér! Ha 20 éve sürgős volt a Mc'Donaldsot betelepíteni, akkor ne most tessenek kapkodni. Sok embert sikerült rákapatni és nem ettől fognak egészségesen táplálkozni. Az egészséges étel, sovány hús, zöldség, gyümi, egyébként is megfizethetetlen. Ja, és időnként azt is megmérgezik (lsd. Németo.), hogy mindig legyen mitől pánikolni....
silber13
Kemény gyerek ez a Lázár gyerek! Olyan kemény, mint kocsmaajtó előtt a vaskorlát! :-))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.