A korábban várt 58 ezer helyett az idén várhatóan 52 ezer új személygépjárművet helyeznek forgalomba Magyarországon a Magyar Gépjárműimportőrök Egyesülete (MGE) legfrissebb előrejelzése szerint.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Január
A mai jövedelmi viszonyok miatt ezen nem lehet csodálkozni. Sőt továbbra sem igen fog élénkülni az új személygépkocsi kereslet, hiszen rengetegen devizahitelre vásároltak gépkocsit, a hitelek még tartanak, ki tudja mikorra lesznek visszafizetve. Ezek az autósok 5x meggondolják, hogy belevágjanak-e még egy gépkocsivásárlásba belátható időn belül.
Aztán volt egy idősebb réteg, - akik még viszonylag jól kerestek,ma még jó nyugdijjal rendelkeznek, de a jelenlegi politikának sikerült elbizonytalanitani ezt a réteget is - még megvették életük utolsó autóját, Ők is kiesnek, mint potenciális vásárlók.
A fiatalokra sem igen lehet számítani, mint keresletre, mert minimálbérből kocsit venni, fenntartani nem lehet.
Szóval itt a böjt ideje......

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.