A 60 éves rokkant nyugdíjas, házasságban élő, néhány hónapja Csongrád megyéből Szarvasra költőző egykori villanyszerelő házában nagy mennyiségű hadi jellegű lőfegyvert, lőszert és robbanóanyagot találtak két nagy méretű náci zászlóval együtt.

Feltöltő: tsabeeka
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Zwei
lehet csabi! ... mindenesetre akkor "telitalálat"! ... egyébként nem tudom, hogy a képre kirakott náci zászlóval mi volt a gond?! ... otthon bárki tarthat tiltott jelképeket! ... de, mint látható azt a zsaruk "lobogtatják", nem a terhelt!
tsabeeka
hát ugye a "kontextus" (egy darab puskagránát kilövésére alkalmas AMP típusú gépkarabély, egy darab Skorpió típusú géppisztoly, egy darab TT pisztoly, egy darab ciril betűs feliratú hangtompító, egy darab marok gránát és 100 darabnál több élés lőszer)
Zwei
Soha olyan mennyiségben nem foglaltak le Békés megyében hadi jellegű fegyvereket és lőszereket, mint pénteken hajnalban Szarvason, ahol egy magánházra állampolgári bejelenés alapján csaptak le a rendőrök és a kommandósok.

Lélegzetelállító mennyiségű és minőségű fegyvert és lőszereket foglaltak le pénteken hajnalban Szarvason a Martinovics utca 41. számú házban, amelynek tulajdonosa B.G. J. 60 éves büntetlen előéletű helybeli férfi.

Szerintem a kormányfőnek NATO segítséget kellett volna kérni!
Zwei
... szerintem ezen "előjelek" után vasba kell verni október 23.-ára mindenkit, aki nem gyurcsány(i) ferenc, had' ünnepeljen végre "korlátok nélkül" ... persze az sem kizárt, hogy legjobban önmagától "fél" ... (merthogy nem "egész", az tuti!)
Zwei
... a jogon megtanultam az egyes államformákat, így elmondhatom, hogy az asztalon lévő államformát reprezentáló államberendezkedés, a mai mo-itól csak és kizárólag annyi eltérést mutat, hogy gyurcsány(i) ferenc nem piktor!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.