Szerzői jogokat sért a Google képkereső szolgáltatása a hamburgi tartományi törvényszék szerint. Az amerikai informatikai óriás ellen egy hamburgi képregényrajzoló indított pert, amiért a PsykoMan nev...

RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

conoreblue
Vége az Internet hőskorának, ma már itt is a pénz beszél. Csak még szabályozások és törvények nincsenek, azért létezhetnek szélsőséges követelések és döntések. Ideje lenne rendet rakni. Érdemes elolvasni Lawrence Lessing: Szabad kultúra. A kreativitás természete és jövője c. értekezését.
mek.oszk.hu/03200/03207/html/
antalaszka
Majd valami formaban kiegyeznek. Nem hiszem hogy precedens lessz belole; nagy hiba. Ha megis, akkor majd talalnak koztes megoldast, semlegesitenek. Amugy az nagy durranas lenne ha beszuntetnek a kepkeresot. Mert ha igen, akkor kovetkezne a tobbi, szoveg, adat, miegyebb.
Igazad van conoreblue, ideje lenne rendet rakni. De ki?
keseruimre
próbáljátok ki, bár a reget kicsit később kapjátok meg:

www.zoom.hu/cikk.php?cikk=26650

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.