Már most tudhat valami biztosat a kormány egyes személyi kérdésekről az EP választások utáni időszakot illetően. A jelek legalábbis erre utalnak. 

Érdekességek a Magyar Közlönyből: a kormány egy új állást létesített a brüsszeli állandó képviseleten, aki az EU-n belüli kormányzati kapcsolatok fejlesztéséért lenne felelős

- hívja fel a figyelmet posztjában Hadházy Ákos.

A kormány nagyon készül valamire: új állást létesített Brüsszelben 72 millióért – Olyasvalakinek, aki "politikai vonalon megbukott, de most diplomáciai karrierrel vigasztalódhat"

Illusztráció: 123rf.com

Nem is az az érdekes, hogy ez a bullshit mit takar, hanem hogy ez évente 72 millió forintjába kerül a magyar adófizetőknek. Ez havi 6 millió forint, ami a magasabb belga árszínvonallal számolva is sok. Tippem szerint valaki fontos ember érkezik hamarosan Brüsszelbe, talán olyan, aki politikai vonalon megbukott, de most diplomáciai karrierrel vigasztalódhat

- teszi hozzá az ellenzéki képviselő.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lusta
@lampa laz: @Horizont: Veresnének a pénze, ellátása, házának takarítása megoldva, de Jucussal valamit kell kezdeni. Jól meg is indokolják, mert ugyi Jucus annó a szemét Brüsszelben dolgozott, most meg asztalosképzést épp nem indítanak.
Horizont
@Billibácsi: Csak akkor jelentkezhetsz ha kiműtötték a gerinced és a szíved helyén egy rothadó narancs van. Semmi esélyed gerinccel meg szívvel.
Toller Béla
Nem gondolom, hogy törvényes lenne egy ilyen lépés. De, ha már van, akkor azt pályáztatni kell, a saját feleségét vagy fiát mégsem nevezheti ki csak úgy ! Ez is azt mutatja, hogy ennek a rendszernek már vége !
Lepényleső
...valamit tudhat,- mint pl. vélhetően választásnak nevezett csalássorozatot sokadjára vezényelni,
most nem említve az állítólagos számos egyéb bűnöket amiket kollektíve sikerült nekik elkövetni?
Őrnagy
"A kormány nagyon készül valamire:"
Már korábban közöték a célt: El kell foglalni Brüsszelt!
Brüsszel elfoglalásához hídfőállást kell kiépíteni!
Ennyi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.