Az MSZP igazságtalannak tartja a devizahitelek egyösszegű végtörlesztésére vonatkozó kormánypárti javaslatot, ugyanakkor arra az esetre, ha a kormánytöbbség elfogadja azt, a szocialisták kezdeményezik, hogy országgyűlési képviselők és állami vezetők ne élhessenek ezzel a lehetőséggel - ismertette Mestertházy Attila a szocialisták szerdai elnökségi ülése után. Beszámolt arról is, hogy az MSZP javaslatot készített a vidéki munkanélküliség csökkentésére, valamint arról, hogy a pártelnökség aljas, politikai szándékú leszámolásnak minősítette a Gyurcsány Ferenccel szembeni eljárást.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: safranyn
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr.luigilongo60
@verőce21: Azért vannak apró problémák a kijelentéseddel, mivel fütyeszék számtalanszor beszéltek a jog előtti egyenlőségről. és egyéb általuk nem is ismert badarságokról.

Kb. annyira vagyunk egyenlőek a jog és a társadalom megítélését illetően ,mint a vágódisznó pl. Széles Gáborral vagy egyéb humanoid alkatú de sok pénzzel rendelkező állampolgárral szemben.
Amennyiben szeretnél erről a szegmensről adatokat gyűjteni, vedd le a narancsos szemüvegedet és próbálkozz meg elmerülni az egyszerű emberek világában, azonnali hatállyal tapasztalhatod a különbséget.
másvirág
Jesszusom ! A sok okos honatyát az orruknál fogva félrevezették az=" galád Szocik" 8 éven keresztűl? És rájuk eröltették a Deviza hiteleket ? Blaszfémikus helyzet !!
szaboria1
Az igazságot nézve van valami igaza az MSZP-nek csak egyet kell tenni meg kell nézni a képviselők vagyon nyilatkozatát majdnem mindnek van hitele.

marlin
"Magyarország gyengeségének forrása a hatalmat gyakorlók elkényeztetett és kiváltságos klikkje, az új arisztokrácia, akik a régi arisztokráciával szemben felelősség és teljesítmény nélkül élnek kiváltságaikkal" (Orbán Viktor 2007. március 15.)
szaboria1
@marlin: Ezt már Ő rég elfelejtette!!!!
senkifia68
@marlin: @szaboria1: A hatalmat gyakorlók a politika jellegéből, lényegéből fakadóan mindenhol és mindig is kiváltságokat élveznek!

Az arányok nem mindegy!!!
Dániában a parlamenti időszakban (és csak akkor) lakást bérelnek a képviselőknek, nincs szolgálati autó (sem BMV sem AUDI), a tömegközlekedési eszközökön, vagy saját autóikon járnak be amelyre viszont egy fillér támogatást sem kapnak. Azért van az országos átlagnál lényegesen magasabb képviselői fizetésük.

A lényeget a FELELŐSSÉGBEN ÉS A TELJESÍTMÉNYBEN látom!!!
De ki mondja meg, hogy egy politikus felelőssége mikor büntethető? Az öreg Bárándy?
Vagy a 180 eFt- nyugdíjjal nyomorgó Torgyán doki? Esetleg az a Mesterházy aki 5 évig szó nélkül tolta Gyurcsány szekerét és most az MSZP malomkövei között azon örlődik, hogy miként tudná megakadályozni a párt darabokra hullását?
Esetleg az a Kóka János, aki a koalíció felmondása után, mikor már messzebb került a húsos fazéktól, egy parlamenti ülésen úgy beolvasott Gyurcsánynak, minta ő lett volna a Jobbik sajtófelelőse, aztán pénzelte Schiffert azért, hogy, ha bekerülnek a parlamentbe jelentse fel Gyurcsányt???
Van itt sár rendesen.....

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.