Orbán-bérkalkulátor 2012: bruttó 213. 000 alatt mindenki rosszul jár a bejelentett adóváltozások miatt. 2012-ben számos adóváltozás érinti a nettó béreket. Az Orbán-kormány egy lépésben megszünteti a szuperbruttót, ami annyit jelent, hogy a tényleges bruttó bér lesz a 16%-os személyi jövedelemadó alapja. Emellett jövőre a havi 12. 100 forint értékű adójóváírás teljes mértékben megszűnik. Készítettünk egy részletes táblázatot a bejelentett adóváltozások alapján, melyből világosan kiderül, hogy kinek mennyi nettó bére lesz 2012-ben.

Feltöltő: bknet
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr.luigilongo60
Nézzétek csak a táblázatot b..zi sufnisok, hogy szakadt volna anyátokba a fejetek, mielőtt ezeket az idiótákat a nyakunkra szavaztátok volna!!!!
szaboria1
Nagyon soknak sok pénzt vesznek ki a zsebéből!!! Vámosi szerint is havi 300 ezer felet nem lesz ráfizetéses a megvonások.
Dr.luigilongo60
Hú de csendben vannak mostanában az igazi vérfanok, csak nem a havi fizujukat számolgatják?
nyanya001
A dolgozó állampolgárok nagy része csak Matolcsy bejelentése után tudta meg, milyen sok eltitkolt jövedelme van.

"Ez nagyon jó hír, eddig azt hittem, csak minimálbért keresek, de most a járulékok alapján kiderült, hogy tulajdonképpen annak a másfélszeresét. Nagyon boldog vagyok, voltaképpen fizetésemelést kaptam." - üdvözölte a Nemzetgazdasági Minisztérium adócsomagját egy kőműves. Mint elmondta, hálás a miniszternek, hogy rámutatott: egy csomó jövedelme van még, amiből többet is lehetne adózni.
soljanka
Én csak azt nem értem, hogy ki mire számított egy éve.
én pl. tavaly nyáron megnéztem kalkulátorokkal, hogy mire számíthatok 2011-ben és 2012-ben.
A kalkulátorok már akkor is ugyanezt mutatták.

Hogy egyesek miben bíztak, azt nem tudom. de legalább volt egy kellemes évük, amíg reménykedhettek.
gedeon

Akkor lesz itt jó világ, ha az 5 nyelven beszélő rendőr felsegíti a munkában megfáradt cigányt a budapesti mágnes vasútra, amin gazdag közalkalmazottak és tisztességes vállalkozók utaznak a korrupció miatt elítélt politikusok tárgyalására és közben özv Gyurcsányné bemegy a börtönbe Kókához, hogy megkérdezze, ki lőtte le Demszkyt Orbán temetésén!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.