Kőszegnek adná a leghősiesebb város címét egy jobbikos törvényjavaslat. Először fideszes képviselők kezdeményezték, hogy Szigetvár kapja meg ezt a titulust, majd néhány nappal később az MSZP indítványozta, hogy Egert is így nevezzék el.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

apacuka
Ez csak elírás,a maszop Leningrád-ot jelölte... ;-P
coyote3
@apacuka: Nem akarnálak bántani, de Te fóbiás vagy cimbora. Amúgy meg tévedsz, mert Sztaingradot jelölték.

Kőszeg éppúgy megérdemelné, mint az előző kettő, hisz 1500-nyi védő küzdött a várért hősiesen a várért. Igaz kicsi magyar furfanggal, de győztek :)
apacuka
@coyote3: Tényleg megérdemelné,egyetértek veled.Ami a "fóbiámat" illeti a maszopnak semmiféle erkölcsi alapja nincs ahhoz hogy a magyar történelem hőseivel kapcsolatban megállapítást és/vagy jelölést tegyen 2004. december 5.-e óta amikor az ő(és az azóta már semmivé lett szadesz)"segítségével" sikerült elérni hogy a magyar megtagadja a magyart!Ezért írtam Leningrádot(de tudod mit legyen Sztálingrád; egyre megy)mert az eszmeiségükhöz ez áll a legközelebb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.