Csütörtökön a magát nemzeti radikálisként meghatározó Dörner Györgyöt nevezték ki az Új Színház élére, intendánsa pedig az egykori MIÉP-elnök Csurka István lett, aki Gyurcsány Ferencről is szívesen íratna drámát. Közös koncepciójuk szerint a színház nevét is megváltoztatnák Hátország Színházra, hogy többek között így küzdjenek meg a „különösen elfajzott, beteges liberális hegemóniával”. Forrásaink szerint az ügy mögött a Fidesz-közeli színházi vezetők "brutális kenyérharca" áll.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Lószar!!! Brutális seggnyalás, egy valamikor jobb sorsra érdemes író, aki közben eladta - pártvezérként - a saját pártját, minden ingóságával és ingatlannal egyetemben,eladta a hitét filérekért és eladta a lelkét... De Balsay egy qurva szót nem szól, mert valószínű, hogy rohadtul fél ettől a nagy marhától, aki mégis intelligensebb, mint a nagy elszámoltató!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.