Az MSZP szerint a kormánynak abba kellene hagynia "az eszetlen, szakmailag teljesen megalapozatlan, minden szakértő szerint káros gazdaságpolitikát, amellyel csak újabb negatív rekordokat dönt Magyarország" - áll az ellenzéki párt közleményében.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

libero
Nem árt, ha a jajongó kórustagok fellapozzák az elmúlt évek sajtóit, az egykori sikereik nyomát keresve.
Persze, ilyeneket nemigen találnak, pedig legböszmébb vezérkosuk fennen hirdette ország-világ előtt: "Nagy a jólét..." Volt is, az enyves kezű, gátlástalan BKV-s Eleonóráknak, meg a hasonszőrű elvtársainak. Érdekes módon, akkor nem adtak ki közleményt a tolvaj banda tagjai...

Dr.luigilongo60
@libero: Állítólag most nem lopnak, mégis nőtt az államadósság, miközben belepumpáltak több mint ezer milliárdot az elsíbolt manyup lóvéból.
A költségvetés romokban, naponta újabb és újabb adókat vetnek ki, a nettó fizetésünk eddig csak csökkent és még fog is jövőre.

Az árak az egekben, ez lenne az a fasza becsületes kormány?
Szerintem meg menjenek a vérvörös picsába, amíg megtehetik!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.