Arányosság, óvatosság szükséges a mai pénzügyi helyzetben - mondta a miniszterelnök az MR1-Kossuth Rádió Ütköző című műsorában. Gyurcsány Ferenc szerint nincs szükség vészforgatókönyvre, mert arra csak vészreakció lenne a válasz.

Forrás: mr1-kossuth.hu
Feltöltő: tsabeeka
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kir
Ezt nem hiszem. Óvóhelyet sem azért építettek a metróban, mert azt akarták üzenni a világnak, hogy "Tessék, lehet bombázni."
kir
Az a baj, hogy mindenki csak tököl, mert fél a nyugdíjasoktól.
tsabeeka
kir, mondom, hogy szerintem nem leegyszerűsíthető ilyen hasonlatokkal a dolog. múltkoriban volt egy beküldött hír arról is, h a média a "DRÁMA: válság van"-jellegű címeivel alájátszik az egész válságnak. kb erről van szó itt is. és a belpolitikai helyzetet (pl nyugdíjasok meg egyáltalán gyurcsány vagy orbán) nem szerencsés összekeverni a válsággal mint helyzettel.
kir
Tsabeeka, vágom én ezt, éppen ezért nem is értem, hogy pl. miért kellett ezt a csúcs-mizériát erőltetni. Most meg azt mondani, hogy amúgy sem lesz semmi. Kicsi az agyam, egyszerűen nem bírom felfogni.
tsabeeka
hát ez kicsit ilyen agykontroll sztem :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.