Ahelyett, hogy kartellgyanú miatt vizsgálat indult volna a távközlési cégek ellen, amiért máig nem másodperc alapon számlázzák a beszélgetéseket, megszavazták maguknak a havi 25. 000 Ft-os telefon-költségtérítést a tisztelt képviselőink...

Forrás: hroland.blog.hu
Feltöltő: siretn
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
A környező országokban sokkal olcsóbb a telefonálás, mint nálunk! Mindenhol olcsóbb!
A családunk is előfizetéses volt a V...fonnál, de már látjuk, hogy nincs értelme, mert nagyon drága.
Most kártyás módszerrel telefonálunk, így is nagyon drága, de viszont olcsóbb az előfizetésesnél.
A KÜLFÖLDI ISMERŐSEINK, ROKONAINK HÍVNAK BENNÜNKET, MERT MAGYARORSZÁGON NAGYON-NAGYON DRÁGA A TELEFONHÍVÁS!
lópicigáspár
Kistestvéremnek olyan előfizetése van, hogy kifizeti a havidíjat -ha jól emlékszek 20 $- és annyit pofázik amennyit akar és oda ahová akar. Azt sem tudja mi az a percdíj! Valahogy így kellene működnie itthon is! Megveszem a szolgáltatást és használom! Nem pedig a szolgáltatási díjon felül, mindenféle bonyolult tarifákkal még pluszban lehúzni a népet. Mondjuk akkor honnan lenne extraprofit a dicső telefontársaságoknak. Ámbár megértem, ami sarcot az állam a nyakukba zúdít lazán az ügyfeleikre hárítják, a birka nép meg fizet mint a katonatiszt! Szégyenisztán, abszurdisztán, orbánisztán!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.