Videóüzenetben üdvözölte a nemzetpolitikáért felelős magyar miniszterelnök-helyettes az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács Országos Küldöttgyűlésének részvevőit.

Forrás: mediatica.ro
Feltöltő: farczadi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr. prédikátor
@anka: Megérdemelné hogy telerakják a száját!
marlin2
Azt mondja a Semmijen: A Magyarországi "magyarok az érdekeiket akkor tudják sikeresen képviselni, ha az etnikai alapú magyar politika jelen van a parlamentben, ezt pedig minél szélesebb összefogással valósíthatják meg – tette hozzá."
Vagyis meg kell adni az orbánféléknek az autonómiát, és megnézni, hogy mire mennek vele!!

Az Erdélyi magyaroknak pedig, - amint azt a Pecekné Ildikónak megmondták - nincs szükségük arra, hogy a Semjén féle díszhülyék belepofázzanak a dolgaikba, mert "azon eddig csak buktak"!!
lényeglátó
Causescu adott 1q búzát a székelynek is, ott ahol nemterem meg! Az ájtatos, mély keresztény egyház, oly sokat követelt, hogy tízezrek mentek a román paphoz, aztán elrománosodtak! Ez is Trianon 1ik oka! Szeressétek Semjén urat! "Az eszme, a hatalom, bűnrészese, kiszolgálója, haszonélvezője!" Saját élettapasztalat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.