A golfozónőt 2010-ben gyilkolta meg a férje, mert az asszony el akart tőle válni. A Fővárosi Bíróság pénteken első fokon 14 évre ítélte Gy. Gusztávot (51). Fodor Krisztina golfkarrierje 2003-ban indult, és szépen ívelt felfelé: az első magyar profi golfozónőként nemzetközi versenyt is nyert és kétszer lett magyar bajnok. A sors kegyetlen játéka, hogy életét éppen az az ember vette el, aki előzőleg mindenben – anyagilag is - támogatta a pályafutását. Gy. Gusztáv 1999-ben ismerte meg Fodor Krisztinát, 2002-ben össze is házasodtak. A párkapcsolat néhány év múlva megromlott, a golfozónő 2006-tól kezdve el akarta hagyni a párját. Halogatta azonban a válást, mivel valójában nagyon hálás volt férje támogatásáért. Attól is tartott, ha elhagyja, a férfi öngyilkos lesz. Végül másképp alakult a két ember sorsa. A bajnoknő elhatározása 2010-re érett meg. Úgy döntött, hogy férje születésnapja után elhagyja őt. A válást már csak azért sem lehetett halogatni, mert Fodor Krisztina közben új kapcsolatba kezdett.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dragonita
Igen, úgy néz ki csak ennyit ér egy nő élete, akit álmában megöl a férje. A gyilkost 14 éven át etetik, itatják, hogy utána kijöhessen és élhesse tovább az életét. (
nyanyus
Kevés az ítélet!!! Remélem, hogy a tizennégy év minden percében szenvedni fog.
verőce21
Röviden, a nő az oka.
Ha egy nőben megérik a válás gondolata, egy percig sem szabad tovább a (megunt) férj mellett lakni. (lásd. Bergman filmek)
babi11
Kevés! Élete végéig börtönben lenne a helye!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.