„Elmaradott marhaságnak találjuk a karácsonyt. Lehet, hogy keresztény ünnep, de nem kereszténydemokrata” – nyilatkozta a KDNP-s politikus. A cikk futótűzként terjedt, sorban érkeztek hozzá az anyázós kommentek.

Forrás: tempty.hu
Feltöltő: joli234
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
qwertt
Nem komálom sem őt, sem a bandáját, de ezért aranyba foglalnám a nevét!
De akkor már a húsvét, pünkösd, hallottak napja, május elseje is kerüljön erre a sorsra!
silber13
@Felipe :ez már döfi! Felipe, örömöt okoztál! Ez a halovány megjegyzésed a tömjénről, meg a füstről azt jelentené, hogy Zsótit felgyújtották? Vagy pedig levágták és most füstölik???
Dr.luigilongo60
@silber13: Tudod, hogy a négereknek miért világos a tenyerük?
Mert ott nem éri a füst mikor kapaszkodnak a rúdon a füstölőben.
Csizmás Kond
A karácson az mindenütt karácsony, tehát aki azt sugallja, hogy azt valaki be tudja tiltani az nagyon balga.
kosakjozsef
Semjén Zsolt, egy fél százalékos párt elnöke. Egyáltalán, mit keres a kormányban? Aztán se nem Keresztény, se nem demokrata. A liturgiához nem ért, és az ünnepekkel sincsen tisztában, se a történelmükkel, sem a jelentőségükkel, A demokráciáról, meg lila gőze sincsen. Szomorú, hogy egy orvosi, műszaki, vagy más egyetemen sokat, és keményen kel tanulni, s utána meg sok évig kel dolgoznia, mire lesz annyi gyakorlata, hogy rábízzanak egy szív műtétet, vagy egy híd tervezését. Honatya, vagy miniszter akár 8 elemivel is lehet hivatalban. (lásd, még helyesen írni sem tud) S ezek vezetnek minket...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok