Hende Csaba sajtótájékoztatója az önkéntes tartalékos rendszerről „2012. január elsejével az önkéntes tartalékos rendszer fejlesztése új szakaszába érkezik. Ekkortól kezdődik meg a nem őrzés-védelmi feladatokra felkészítendő állomány felvétele” – mondta Hende Csaba honvédelmi miniszter az önkéntes tartalékos rendszerről december 30-án, a Parlamentben tartott sajtótájékoztatón

Forrás: honvedelem.hu
Feltöltő: dragonita
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Hende vitéz új képességekkel ruházza fel hadainkat. Az önkéntes haderő kiképzése megindul. Első feladat szalonnasütés erőltetett menetben.
silber13
Lesz majd saját fejlesztésű szemmel verő és gyorstüzelő átokszóró, a puhányok pedig az erőszakos folyami átkelést gyakorolják, de a folyó hosszában.
dragonita
honvedelem.hu/cikk/29610/„nem-operetthadsereget-epitek”
Interjú Hende Csaba honvédelmi miniszterrel
A magyar katonák pontosan, becsülettel és szakszerűen teljesítik feladataikat Afganisztánban, amit több oldalról is visszaigazoltak a szövetséges erők, a helyi hatóságok képviselői és a lakosság is – nyilatkozta a fidesz.hu portálnak Afganisztánban tett látogatását követően Hende Csaba honvédelmi miniszter. A tárcavezető kifejtette, a takarékosság elvére épülő tartalékosi rendszer segítségével mintegy 8 ezer fővel növelhetik a honvédség létszámát. Beszélt arról is, legkésőbb 2013. január 1-től érvénybe lép az új finanszírozási rendszer, amely immár fenntarthatóvá teszi a Honvédkórházat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.