Az adótörvények változása miatt a 216 ezer forint bruttó bérnél kevesebbet keresőknek csökken a fizetése. Ezt kompenzálandó, a kormány legalább 5 százalékot a munkáltatóktól vár el.

Forrás: zalaihirlap.hu
Feltöltő: ZalaiHirlap
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

darwin
Nem veszik észre ,hogy a vállalkozók már a jelenlegi béreket,járulékokat sem tudják fizetni? Csak a munkanélküliek számát szaporítják ezek az adótörvények.
coyote3
Az elcseszett gazdaságpolitikát akarják megfizettetni a vállalkozásokkal? És ha tönkremennek, akkor ki tartja el az így "képződött " munkanélkülieket??? Ilyen dilettáns egy barom bandát!!!
nmaria
@coyote3: Miért, a béreket is a kormánynak kellene kifizetni?
Dr.luigilongo60
@nmaria: Szerinted ki a bánat szüntette meg az adójóváírást?
marlin2
@nmaria: Te nagyon "egyszerű"!!
Ne vegyen el a kormányod(!) a dolgozó emberektől minden munkabérként megkeresett 100.- Ft-ból első körben 49.60 Ft-ot és klf. fogyasztási adóként még 30.- at és - szerintem - nem fognak a zemberek reklemálniII
De már mondtam neked, hogy itthon kell élni, dolgozni, adózni és nem "messziről ugatni, mint a félős kutya a bivalyos szekérnek"!!
darwin
@nmaria: Nem vár el senki ilyet.De hozzanak olyan jogszabályokat amik elősegítik a munkavállalást és nem lehetetlenítik el a munkaadókat.Ebben az országban a munkahelyek nagy részét még mindig a 20 főnél kisebb vállalkozások adják.Őket és az egyszemélyes kisvállalkozásokat fojtják meg a meggondolatlan adótörvények.Magyarországon eddig a húzd meg -ereszd meg módszer vált be a legjobban,amit Kádárék csináltak.Egy kicsit engedtek játszani, aztán kicsit odacsaptak.A jelenlegi kormány ebből a játékból csak a " húzd meg "-et ismeri.Csak nem akarja észre venni,hogy a kötél már a nyakunkon van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.