Bár január 1-től elvileg létezik, gyakorlatilag senki nem fogott még a kezében Erzsébet utalványt, mint ahogy azt sem tudni, hogy hol fogják majd elfogadni. 20 ezer elfogadóhelyról beszélnek, de eddig csak 3 céggel szerződött le a Nemzeti Üdülési Alapítvány.

Forrás: gasztro-tv.hu
Feltöltő: Gasztro TV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Bugajakab
Az Erzsébet utalvány olyan mint a siker.

Láthatatlan, ahogy Matolcsy mondta.:-)))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Disznópofa
@gabrella: Látom kezd világosodni, régebben, imádtad ezeket a fiukat!
marlin2
@gabrella: Na, de Kiscsillag!!
Te "erre" szavaztál!! Miért nem a "Viktortól" kérdezed??
Vagy már "nem jártok össze"??
kieran22
én azt se értem, hogy miért csak 5000-ért lehet ilyet kapni. Én tavaly 18 ezerért kaptam melegétel utalványt, mindig elfogyott, akkor miért nem lehet ebből is többet adni a dolgozónak? Franc se lrti
silber13
Mert " tájékozatlanok" vagytok!!! Dicső átkeresztelőink a nevezett utalványt bizonyára keresztvíz alá tartották és az keresztség szentségében az pogány Erzsébet utalvány a SISSY Biléta nevet kapta. / Aszencségitnekije!/
silber13
És akkor majd meglátjátok, homlokotokat derű borítja el, kishitűségetek pedig elolvada, miként a hógolyó a pokolban! És érezni fogjátok országnagyjaink szerető és féltő gondoskodását, mely megment benneteket a rút éhhaláltól, vagy mi a franctól! Ámen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.