Haladéktalanul változtassa meg a kormány az egykulcsos adórendszert - követeli a kormánytól az MSZP.

Forrás: kisalfold.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

senkifia68
Encore, 2008, július 4 - 15:29

"Rendkívüli sajtótájékoztatón jelentette be Gyurcsány Ferenc, hogy a közeljövőben kampányt indít a Fidesz legutóbbi javaslatai ellen, amelyek az energia és az élelmiszerek áfájának csökkentését célozták. Gyurcsány szerint ugyanis ez a javaslat Magyarország elárulása.
Gyurcsány Ferenc szerint csalás a Fidesz áfacsökkentő javaslata, mert az mintegy háromszázmilliárd forinttal rövidítené meg a költségvetést. Gyurcsány rendkívüli sajtótájékoztatóján azt mondta: lehet száz-egynéhány forinttal kevesebb a karaj, de ez azt jelenti, hogy egy hónappal rövidebb lesz a nyugdíj.
...ma már ő is meg az MSZP is tudja – igaz, nagy árat fizettek ezért –, hogy ez az út járhatatlan, ő és pártja nem fogja engedni, hogy Magyarország visszacsússzon abba a gödörbe, ahonnan éppenhogy sikerült kimásznia.

De ha valaki igazán jót akar röhögni a teljes jobb é baloldali politikai palettán, féltétlenül nézze meg a

webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:ceJp1yTL14oJ:www.kommunista.net/hir/gyurcsany-matekoraja+gyurcs%C3%A1ny+alapvet%C5%91+%C3%A9lelmiszerek&cd=4&hl=hu&ct=clnk&gl=hu

-- linken a teljes cikket!!!
Rézangyal
Alacsony jövedelműek 10%, kozepesek 20%, milliós 40% ! Nem kell a puder, ez így lenne igazságos!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.