Az LMP Orbán Viktor február 7-i évértékelő beszédének ideje alatt az emberekkel akarja értékeltetni az elmúlt esztendőt – mondta csütörtöki, budapesti sajtótájékoztatóján a párt szóvivője. Vágó Gábor közölte, hogy aktivistáik legalább hat helyszínre települnek ki az országban, ahol bárki élő videóüzenetben mondhatja el véleményét a 2011-es évről.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Hát ha engem megtalálnak akkor bekészíthetik a cenzorsípot :)
kkalman
És mindez hol lesz látható, hallható? Vagy ez a nesze semmi, fogd meg jól kategória?
kkalman
Én már értékeltem!
Az értékelés eredménye: hazug, szemétláda, mérhetetlen hatalommániával megáldva. Ennek következtében egyetlen intézkedése sem nyerte el a nép tetszését. A kisded háborúsdija pedig ledegradálja egy óvodás szellemi szintjére.
Disznópofa
@kkalman: Jaj, te! Nem vagy még agyilag olyan fejlett, hogy távlatokban gondolkozz, mint Orbán! Kis ember, nagy gondolatok! Majd a történelem igazolni fogja őt, úgy 100 év távlatából, hogy olyan "államférfi", ki túl haladta a korát...vagy megelőzte? Már nem is tudom magam sem. Nekem, nem kell ilyen fejlett példány az emberi fajból, inkább valami szolidabbat, akinek nincs ilyen nagy gondolata, viszont óriási a szíve, amelyikben elfér az egész ország és nem csak a haverok!
kkalman
@Disznópofa: Nem is szeretnék a távlatokban gondolkozni, ugyanis én most élek, és nem száz év múlva. Nekem is megfelelne egy olyan államfő, kormányfő, aki a mának él, és a népéért tevékenykedik, nem pedig a baráti körének, családjának a zsebét duzzasztja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.