Az új, európai uniós fiskális paktum minden pontja elfogadható Magyarország számára a miniszterelnök szerint.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

keresztapa
A kormány igenis elérte célját, csak a népet hagyták cél nélkül.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
keresztapa
A kormány igenis elérte célját, csak a népet hagyták cél nélkül.
silber13
Na igen! A gyorsnaszád egyszem mentőcsónakja, nagy nehezen elkérte a partot a kapitánnyal és a kormányossal, közben a hajó a fedélzeten maradt legénységgel éppen merülni készül. Az egész futás olyan fityiszes megoldás, olyan Costa Concordiás! Meg Mohamed inalására emlékeztet!
Rézangyal
@keresztapa: Nem cél nélkül hagytak minket. Céljaink igenis vannak. LEHETŐSÉG és PÉNZ nélkül hagytak minket, ami nélkül rohadtul nehéz lesz talpra vergődni. Már azt se bánnám, ha semmit nem fizetnek vissza, csak takarodjanak már el a vérvörös pokolba!
adrenalink
@keresztapa: Szerintem a népnek igen komoly célja van: valahogy túlélni ezt a borzalmat!
keresztapa
@Böjti Banyus:@pofátlan: Igazatok van ,ha csak a cél van kiemelve, de a cél akkor elérhető ha az eszköz, a célhoz van társítva, ha e kettő közül bármelyik is hiányzik
csak vágy marad az akarat végrehajtására, sóhaj a sóhajok völgyébe.
töky
Uraim és Kedves Hölgyeim ! Na ne izélkedjünk már... Volt egy befolyásolás nélküli parlamenti választás 2010-ben. Ez a birka nép 2/3-al szavazott ezekre a rablókra. Azóta ha jól emlékszem , minden egyes választáson, szavazáson hasonló arányban nyernek és nyernek... újra 2/3 ( na jó 58% ) közeli eredménnyel. Ergó , a nép az istenadta nép újból ennek a csürhének ad felhatalmazást. Tessék csak megenni azt a szart, amit a többség belapátolt a tányérba egészen 2014-ig. Akkor lehet majd újra gondolkodni.
Addig meg erős kussssssss mindenkinek, mégha az nehéz is sokszor.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.