A török hatóság megkezdte a magyar szarvasmarhák és juhokra kiadott import kvóták kiosztását, és konkrétan meg is nevezte azt a három török kereskedő céget, amely első körben 2012. február 24. és március 6. között a kijelölt magyar gyűjtőállomásokról...

Feltöltő: veddamagyart.info
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Je2iv
Szánalmas, hogy vannak emberek, akik a politika mocskával vannak a nap 24 órájában elfoglalva :) Nincs nektek családotok, nem érnek örömök az életben benneteket? Csak Gyurcsány, meg Orbán??? Tanuljatok meg élni és boldognak lenni. Politika nélkül könnyebb :))
Dr. Akula
@Je2iv: Te is itt vagy, ha jól látom..:))
Je2iv
Igen, mert gazdálkodással foglalkozom és érdekel ez a hír.
kiscserkész
@Je2iv: Nem is a politika hiányzik a boldogságomból, anélkül meg volnék de sajnos a pénz nagyon befolyásolja a boldogságom alakulását, az meg éppen az álltad amiltett exportképes marhák miatt nincs, vagy mondhatom azt is hogy elbőgik tőlem.

@Dr. Akula: Én meg hallom hogy bőg a marhák nevében.
Je2iv
Tőlük függ minden? Én nem függök tőlük, s számtalan olyan ember van a környezetemben, akinek fogalma sincs a média napi civódásairól. Napok óta nem ültem gép előtt, s megdöbbenéssel tapasztaltam, hogy a tojás "állítólag" 60 forint lesz az üveggömb szerint :)) Nálunk a tyúkok még mindig ingyen tojnak. A takarmányukat is mi termeljük meg. Miért kell mindenből politikát csinálni?
nyanya001
Már az is politizálás, hogy ott megszólalsz !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.