Nagy érvágás, hogy az idei évtől az élelmiszerekre minden piaci szereplő köteles az árbevétele arányában felügyeleti díjat fizetni.

Forrás: fn.hir24.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

darwin
Padlássöprés Rákosi módszerekkel .Ez már tényleg a vég.Bármelyik szomszéd országban már lőnének.Tényleg igaza lesz Kertész Ákosnak?Genetika vagy csak spontán szarnép vagyunk,akikkel mindent meg lehet csinálni ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Feraj49
Mert megtehetik! Napokban láttam a tv.híradóban új fegyvereket kaptak a TESZ-esek , Vajon " csak " azért vettek új fegyvereket mert a régiek elavultak? /pedig nincs is semmire pénz ??!! /
labos
a te barátaid biz folyton szorítgattak az összes ciklusuk alatt, az látom nem zavart
darwin
@labos: Elmégy ám a büdös francba a barátaiddal meg a barátaimnak mondott nem tudom kikkel.A szocikra gondolsz?No azok se voltak egy matyóhímzés,de az elmúlt másfél évben 25-30 új adó jött be .Az egész parlamentet el kellene zavarni a jó anyjába,meg azokat is akik azzal jönnek,hogy a másik oldal se jobb.
másvirág
Mire is kell nagyon "figyelni" ? Természetesenarra,hogy ne legyen olcsó !
barew7
Nincs új a nap alatt! A törvényhozók kollégái ezt a sarcot már rég óta szedik. Ők ezt úgy hívják, hogy "VÉDELMI PÉNZ"...
kopeba
Még van képük úgy emlegetni a régi rendszert hogy "átkos" ? Akkor ez micsoda? Beköszöntött a jólét csak nem vettük észre ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.