A Tescónál azt mondják, csak egyedi esetekben fordulhat elő, hogy egy-egy bolt részlegvezetője rossz utasítást ad - írja a...

Feltöltő: veddamagyart.info
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Ezt megteszik a a CBA ba is ahol büdös virslit árulnak
ecetes vizzel lemossák és csak otthon derül ki a disznóság !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coyote3
@gabrella: Olcsó húsnak híg a leve...
marlin2
@gabrella: Te a Lidl-ibe jársz??
Semmi nemzeti öntudat?? Hízlalod a "rohadt multit"!!
Veszed a 260.- Ft-os tejfölt 90.- Ft-ért?? Jó ez??

A romlott húshoz szólva . az elmúlt időben többször megírtam (mélyen felhéáborodva), hogy engem a csődbement(?) papírgyár, meg a sokak által nem szeretett - költözőben lévö cementgyár "városában", Ben-Húrék által működtetett üzletlánc helyi "kisboltjában" kétszer is megkínáltak büdös hússal - azóta Ben Húrékhoz kirakatot nézni sem megyek!!
Húst (azóta) a maszek hentesnél veszek!! Friss, szép, és csak pár forintal drágább!!
Korábban vettem a Tescóban is, de az nem volt romlott!!
kamazuka
Egyetemeken tanítják.amikor elmész a beton ábécébe a létrás húsért,/dögkút/ akkor abból hazaviszel,és leöntöd róla az ötödik forralás után a vizet,már van olyan minőségű,mint a hyperben vásárolt első osztályú.Aki nem hiszi,kérdezze bátran azokat akik régebben ott vásároltak.
A húspúlton pihenő hús,is döghús!
batukán
@patrióta: Lehet benne valami, mert van olyan Vénusz, ami azonnal habzik ez pedig akkor fordulhat elő ha régi olajjal keverik...
sólyomszem
Én a tescóban akkor veszek húst, ha már nagyon hirtelen kell. Eddig mindig büdös volt, de csak főzéskor és főleg a sertés lapocka. Lehet én járok rossz helyre? Ez a bp-i, M5-ös melletti.
csikknorisz
Nem tudom, én ilyenről sose hallottam a hentes haveroktól, mikor ott dolgoztam. Pedig ők aztán kitárgyalták már a buszon, hogy mit hogy csinálnak. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.