Az Etarget egy új funkciót vezetett be, a hirdetéseknél feltüntették a Facebook „Like“ gombot. Mostantól már az Etarget hirdetések segítségével is egyszerűen népszerűsítheti Facebook oldalát – mégpedig teljesen ingyen. Hogyan aktiválhatja a Facebook Like hirdetéseket? A „Facebook Like hirdetések“ aktiváláshoz jelentkezzen be Etarget fiókjába, majd pedig kattintson a Kampány – Linkek menüpontra. Minden hirdetés felett ott található a „Módosítás“ link. Erre a linkre kattintva a hirdetés szövege alatt megjelenik a következő lehetőség: „Meg akarom jeleníteni a Like gombot hirdetésemnél“. Az aktiváláshoz jelölje be ezt a lehetőséget, és adja meg Facebook rajongói oldala URL-jét, majd pedig kattintson a mentésre.

Forrás: facebookhirek.hu
Feltöltő: facebookhirek.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zsolti
és ez miért jó a honlap tulajoknak? azon kívül, hogy a gomb tovább lassítja az oldal betöltődését és ezért ráadásul még nem is kapnak egy fillért sem, ami hagyján, mert még a gombra kattintásért SEM kapnak. ja, és eközben ingyen reklámozza a facebookot, és mivel a gomb aktiválása is ingyenes, az etraget is ingyen reklámozza a facebook -ot. totális nonszensz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.