Harrach Péter szerint "a szabadságért meg kell küzdeni ma is". A Kereszténydemokrata Néppárt frakcióvezetője csütörtökön Vácon, a március 15-ei megemlékezésen úgy fogalmazott: ma nem fegyverrel akarják a szabadságunkat korlátozni, hanem gazdasági és politikai eszközökkel.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Bástya Elvtárs
"Ésszel és szívvel; szóval és tettel egyaránt kell szolgálni a hazát!"
Kádár János 1986
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Bástya Elvtárs
"Ésszel és szívvel; szóval és tettel egyaránt kell szolgálni a hazát!"
Kádár János 1986
silber13
És hol tartotta mélyreható gondolatainak ismertetését? Tán csak nem abban a Duna parti épületben?
abacs62
Hát akkor rajta: szolgáljátok a hazát, vagyis a népet. Nem fegyver által döglök meg, hanem a ti szemét "jóléti" megszorítócsomagotok által. Egyáltalán van pofád ugyanúgy hazudni, mint "pinokkió"?Te sem vagy különb, a "deákné" vásznánál! Ugyanolyan megélhetési "politikus" vagy, mint akinek a seggét nyalod. Moslék.
profon
Nosza ! És mikor tervezitek elkezdeni ?
Fater59
Az elmúlt " nyócévbe ", csak árulkodni jártatok/Brüsszel / , úgy hogy honnét gondoljátok , hogy tudjátok " szolgálni "a hazát ?( Egyáltalán a szó értelmét ismeritek ? )

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.